Studentenkamers LNS60 Antwerpen

Gevel LNS60Fietsenstalling

Op kot gaan is voor vele studenten een onvergetelijke mijlpaal. Deze eerste stap naar een zelfstandig leven laat voor velen mooie herinneringen na. Comfortabele, veilige en betaalbare studentenkamers dragen hier zeker toe bij.

LNS60 Studentenkamers

LNS60 is een charmant herenhuis in het centrum van Antwerpen dat plaats biedt aan 18 studenten. Dit studentenhuis heeft 15 gezellige, ruime studentenkamers en 3 appartementen die je naar believen kan inrichten.

Als student zal je ook je eigen potje moeten koken daarom beschikt het huis over 5 keukens die je deelt met enkele kotgenoten. Er zijn eveneens 5 badkamers aanwezig zodat je deze slechts met een klein aantal studenten moet delen.  De indeling van het huis en de gemeenschappelijke delen zorgen ervoor dat de studenten het gevoel hebben dat ze met een aantal vrienden in één groot huis wonen. De appartementen maken geen gebruik van de gemeenschappelijke delen. Klik hier voor een overzicht van onze studentenkamers, foto’s en prijzen.

Fietsenstalling

Bij het binnenkomen van het gebouw is er een ruimte op de gelijkvloers waar je je fiets veilig kan weg zetten. De fiets is zonder twijfel het beste vervoersmiddel in een drukke stad als Antwerpen en wij hebben ervoor gezorgd dat je je fiets altijd veilig kan wegzetten in je tweede thuis.

Ligging LNS60 studentenkamers

LNS60 ligt in de Lange Nieuwstraat 60, op een steenworp van de Grote Markt en de Groenplaats en is de perfecte uitvalsbasis voor elke student.

Campussen

Van LNS60 ben je direct bij de meeste campussen van Plantijn en Artesis Hogeschool (AP), Universiteit Antwerpen (UA), Karel De Grote Hogeschool (KDG).

Uitgaansbuurt

Af en toe moet je als student ook kunnen ontspannen. Je hoeft niet ver te wandelen of je zit in één van de vele gezellige cafeetjes op de Grote Markt, Ossenmarkt of één van de vele populaire ontmoetingsplaatsen die de stad rijk is.